mohsen_l3ala
![](/weblog/file/forum/temp01/member.png)
ارسالها : | 77 |
عضويت : | 16 /6 /1392 |
سن : | 20 |
تشکر ها: | 4 |
تشکر شده : | 22 |
|
روش تهیه مربا گلابی|گلابی|مربا|روش تهیه
![](http://berooztarinha.com/wp-content/uploads/2013/09/fo1599-300x286.jpg)
روش تهیه مربا گلابی مواد لازم : شکر ۸۰۰ گرم گلابی یا سیب ۱ کیلو آب مقداری سرکه ۱/۳ پیمانه زعفران سائیده ۱/۲ قاشق چایخوری گلاب ۳ قاشق سوپخوری آب لیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه : گلابی ها یا سیب ها را پس از شستن پوست گرفته , بوسیله لوله ای که مخصوص در آوردن دانه های سیب و گلابی به کار می رود , دانه ها را بیرون آورده بطوریکه که دم گلابیها یا سیبها جدا نشود, سپس در مقدرای آب و سرکه می اندازیم تا گلابیها یا سیبها سیاه نشود, بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و در ظرف لعابی می ریزیم و روی آنها اب ریخته بطوری که سطح گلابیها یا سیبها را بپوشاند . ظرف را روی حرارت قرار می دهیم تا گلابی ها یا سیب ها بپزند . (باید توجه داشته باشیم که گلابی ها یا سیب ها له نشود ). پس از پخته شدن آنها را در صافی ریخته , شکر و زعفران را به اب گلابی یا سیب اضافه کرده تا چند جوش بزند و شربت تقریباً قوام بیاید , بعد شربت را صاف می کنیم, گلابی ها یا سیب ها و اب لیمو را به شربت اضافه کرده روی حرارت قرار می دهیم . تا شربت کاملاص قوام بیاید. در آخر گلاب را اضافه کرده , چند جوش که زد از روی حرارت بر می داریم .
امضای کاربر : تو مغازه ي قلبم
تنها گلي هستي که
روش نوشتم ...
دست نزنيد ، فروشي نيست !!
با تشکر
|
|
دوشنبه 18 شهریور 1392 - 14:22 |
|